Skip to main content

Sociaal naar Werk - 038 458 00 80 - 0620 31 00 41 - [email protected] - Vertrouwen, perspectief en werkgeluk… DAT is ons credo!

Trainingen

Begeleid werken – Jobcoach (intern)

Een incompany training Begeleid werken voor persoonlijke ondersteuning op het werk. Eén of meerdere werknemers binnen uw bedrijf worden opgeleid als Jobcoach (intern) en ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

In deze training leert u welke technieken u kunt inzetten voor zowel persoonlijke ontwikkeling van (nieuwe) collega werknemers, als wel uw eigen bedrijfsontwikkeling.

  • Assessment
  • Aanvraag
  • Coaching (persoonlijke ontwikkeling)
  • Werkgeversbenadering (outplacement en verzuim)

2 bijeenkomsten van 4 uur in tijd.

Prijs per deelnemer € 895 excl. BTW en reiskosten.

Deelnemers ontvangen een certificaat ‘Gecertificeerd jobcoach’.

Wilt u deelnemen? Neem gerust contact met ons op!

Training gecertificeerd jobcoach

Werken aan veerkracht - Verminder je stress!

Gedurende de dag moet je veel presteren en presenteren. Je houdt veel ballen in de lucht. Van de ene meeting naar de andere en als je je e-mail opent puilt deze uit. Je kent vast wel het gevoel van de tank is leeg of ik ben op. En als dit halverwege de dag is, dan is het moeilijk je taken uit te voeren, helder te denken en als er dan iets tegenvalt om daar snel van te herstellen. Allemaal situaties dat je veerkracht laag is. Veerkracht is het vermogen om je goed voor te bereiden op, goed om te gaan met en te herstellen van stressvolle, ongemakkelijke of onplezierige situaties. Herstellen gaat sneller als je veerkrachtiger bent. Dat is niet alleen fijn voor jouzelf maar ook voor jouw omgeving. Zowel op het werk als thuis.

In deze presentatietraining leer je welke technieken je kunt inzetten. Je leert je zelf kennen en herkennen en bent heel gemakkelijk in staat om je energie gedurende de dag op peil te houden. Je kunt meer doen in dezelfde tijd. Dit is een must vandaag de dag want er wordt veel van je verwacht in een dynamische omgeving. Wetenschap omgezet naar direct toepasbare technieken.


4 bijeenkomsten van 3,5 uur in tijd. Verandering kost tijd: daarom over een periode van 3 maanden.

Prijs per deelnemer € 685 excl. BTW

Wilt u deelnemen? Neem gerust contact met ons op!

Training veerkracht

Vertrouwen, perspectief en werkgeluk… DAT is ons credo!

- Jan Dijkstra -